loader
Foto

Micii artiști au recreat opere celebre | VIDEO

Tonitza, Grigorescu, Luchian, Băncilă și mulți alți pictori români - în viziunea a 28 de copii din Mehedinți, care le-au recreat picturile, de acasă!

 

Elevii au răspuns provocării lansate de învățătoarea lor, care a pus în practică o idee promovată de mari muzee ale lumii. Și astfel, cu tot ce au avut ei la îndemână, micii artiști au recreat lucrările celebre ale acestor mari pictori români, pe care le-au postat apoi pe o rețea de socializare.

Tema propusă i-a ajutat și să-și îmbogățească cultura generală cu informații despre artiștii pe care i-au reprodus sau despre opere celebre ale artei românești.

17:00 Cântec și poveste

(reluare)

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova