loader
Foto

Metode moderne de reîntinerire a pielii

Marţi, 25 noiembrie, de la ora 19:00, în direct la TVR3 şi TVR Craiova, în cadrul emisiunii Tableta de sănătate, v-am prezentat cele mai moderne metode de reîntinerire a pielii.

 

RAMONA SĂSEANU
Tableta de sănătate

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Alături de Ramona Moroșanu, în studioul TVR Craiova Dr. Simona Ianoși - medic primar dermatolog.

„Pielea reprezintă oglinda, cartea de vizită a fiecărui individ, fiind cel mai mare organ al corpului uman, cel mai uşor de explorat şi totodată cel mai sofisticat. Cu ajutorul acestor aparaturi putem face tot ceea ce înseamnă reîntinerirea pielii, de la ştergerea ridurilor fine sau profunde până la ştergerea cicatricilor post-acneice, post-traumatice, post-combustionale, sau produse după intervenţii chirurgicale. De asemenea, avem posibilitatea tratării varicelor folosind laser endovenos dar şi a îndepărtării depozitelor de grăsime localizate, nedorite folosind cea mai bună tehnologie în domeniu: lipoliză asistată laser” - Dr. Simona Ianoşi.

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova