loader
Foto

Metode moderne de reîntinerire a pielii

Marţi, 25 noiembrie, de la ora 19:00, în direct la TVR3 şi TVR Craiova, în cadrul emisiunii Tableta de sănătate, v-am prezentat cele mai moderne metode de reîntinerire a pielii.

 

RAMONA SĂSEANU
Tableta de sănătate

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Alături de Ramona Moroșanu, în studioul TVR Craiova Dr. Simona Ianoși - medic primar dermatolog.

„Pielea reprezintă oglinda, cartea de vizită a fiecărui individ, fiind cel mai mare organ al corpului uman, cel mai uşor de explorat şi totodată cel mai sofisticat. Cu ajutorul acestor aparaturi putem face tot ceea ce înseamnă reîntinerirea pielii, de la ştergerea ridurilor fine sau profunde până la ştergerea cicatricilor post-acneice, post-traumatice, post-combustionale, sau produse după intervenţii chirurgicale. De asemenea, avem posibilitatea tratării varicelor folosind laser endovenos dar şi a îndepărtării depozitelor de grăsime localizate, nedorite folosind cea mai bună tehnologie în domeniu: lipoliză asistată laser” - Dr. Simona Ianoşi.

9:30 Satul meu

(reluare)

10:30 Lada de zestre

 
Gestionarea emoțiilor în perioada examenelor | VIDEO

Joi, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a așteptat cu o nouă ediție a emisiunii "Vară pentru voi"!

Operele lui Brâncuși, în Patrimoniul UNESCO | VIDEO

Duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, pe TVR Craiova și TVR3, vă invităm să urmăriți o transmisiune directă din Târgu Jiu. Mai multe trupe de ...

"Educație 9", la TVR Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 23 iulie 2024

În fiecare luni, de la ora 13:00, emisiunea Educație 9, de la TVR Craiova.

 

#tvrcraiova