loader
Foto

Mesaj peste timp în 160 de fotografii | VIDEO

Peste 100 de fotografi amatori și profesioniști din țară și din străinătate expun la Salina din Ocnele Mari, într-o expoziție ce se dorește a fi un mesaj peste timp.

 



.
Organizatorul evenimentului este “Conacul fotografilor”, un grup de pasionați de fotografie înființat acum aproape 10 ani pe Facebook, cu zeci de mii de membri atât din țară, cât și din străinătate. Expoziția intitulată “Mesaj peste timp” reunește în fosta mină de sare din Vâlcea 110 fotografi din tară si din străinătate, pe care îi leagă nu numai pasiuna comună – fotografia, ci şi prietenia care s-a stabilit între ei de când au intrat în comunitatea “conașilor”.
.
În decursul anilor care au trecut de la înființarea grupului, membrii lui s-au întâlnit de mai multe ori și în viața reală, la diferite evenimente, dar acesta este prima dată când expun într-o salină.
.
Expoziția “conașilor fotografi” va putea fi vizitată la Salina din Ocnele Mari până pe 30 iunie
.
Reporter: Ramona Dincă

23:30 Sărbătoare la zi mare

(reluare)

1:00 România în bucate (R)

( reluare) (Reluare)
 

Joi, 16 mai, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, v-am invitat la o nouă ediție "Literatura la Craiova", cu prof. Dan Ionescu.

Craiova a intrat în atmosfera de festival și ne bucurăm cu toții de spectacolele de pe scenele pregătite în oraș, de energia frumoasă a ...

„Prim-Plan Obiectiv”: Antreprenoriatul cultural | VIDEO

Miercuri, 15 mai, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, am discutat despre antreprenoriatul cultural cu conf.univ. dr. Silvia Puiu.

 

#tvrcraiova