loader
Foto

"Memoria Locului" vă prezintă Palatul Jean Mihail din Craiova

Din august 1954, Palatul 'Jean Mihail' adăposteşte Muzeul de Artă Craiova care din 2011 se află în renovare. Sâmbătă 25 aprilie, de la ora 18:00, la TVR3, în cadrul emisiunii "Memoria Locului" vă arătăm primele imagini din interiorul clădirii după restaurare.

 

Memoria locului

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Dupa un proces indelung de restaurare, de la sfărșitul lui martie, Muzeul de Artă din Craiova şi-a deschis porţile pentru public.

La Memoria Locului vă invităm  să descoperiţi cum arată Palatul Jean Mihail după restaurare şi să admiraţi colecţia permanentă ce include lucrări valoroase de artă românească şi europeană.

Muzeul deţine cea mai importantă colecţie Ţuculescu din ţară şi, bineînţeles, una dintre cele mai valoroase colecţii Brâncuşi. Aici se află celebrul "Sărut"- prima sculptură modernă din lume!

 

3:30 Tableta de sănătate

(reluare)

4:30 Cap de afiș

(reluare)
 
Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Meşteri populari din tot judeţul Vâlcea au participat la târgul de produse tradiționale din Râmnicu Vâlcea. Artizanii au reprezentat toate ...

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Peste 70 de concerte și evenimente se vor desfășura în Shakespeare Village în cele 11 zile de festival.

"Ziua culturii africane", la UMF Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 21 mai 2024

Mediciniştii craioveni au gustat din bucate africane, au ascultat muzică și au dansat alături de studenţi din Maroc, Algeria, Uganda, Kenya sau ...

 

#tvrcraiova