loader
Foto

Memoria locului - Primăria Craiovei și Casa Albă | VIDEO

O ediție de colecție în care Anca Țoghe reușește să ne transporte în timp și ne oferă bucuria unor imagini și povești atât de valoroase pentru istoria regiunii noastre.

 

Memoria locului

La începutul secolului XX, elita politică și aristocratică românească a reușit o racordare la modelele de civilizație europeană. Era o perioadă fastă, de mare dezvoltare economică și culturală, când tinerii studiau la marile universități europene și oamenii cu dare de mână își organizaseră traiul și casele după normele și moda Parisului”, consemna Constantin Argetoianu în memoriile sale.

(w882) craiova

În acea perioadă a fost ridicată în centrul Craiovei și Banca Comerțului, clădire ce adăpostește azi primăria orașului și mai târziu, Casa Albă pentru angajații băncii.

4:30 Cap de afiș

(reluare)

5:30 România în bucate

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova