loader
Foto

Galerie foto

Maria Ghinea vine "În familie" la TVR Craiova

Sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 15:30, în premieră la TVR3, Alina Șerban și Doru Ciolacu vă invită la o nouă ediție a emisiunii "În familie".

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
În familie

Invitata acestei ediţii este îndrăgita interpretă de muzică populară, Maria Ghinea. Cu o activitate de 30 de ani, solista Ansamblului Folcloric "Doina Oltului", ne aduce melodii frumoase din folclorul oltenesc interpretate live, dar şi poveşti emoţionante din viaţa sa.

O nouă transformare radicală de look şi reţeta surpriză sunt momentele nelipsite, cu care v-am obişnuit. Așadar nu ratați ediția de sâmbătă, 20 ianuarie, a emisiunii "În familie".

Aceasta editie va fi difuzată și pe TVR Craiova sâmbătă 20 ianuarie de la ora 22:00.

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova