loader
Foto

Galerie foto

Maria Ghinea vine "În familie" la TVR Craiova

Sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 15:30, în premieră la TVR3, Alina Șerban și Doru Ciolacu vă invită la o nouă ediție a emisiunii "În familie".

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
În familie

Invitata acestei ediţii este îndrăgita interpretă de muzică populară, Maria Ghinea. Cu o activitate de 30 de ani, solista Ansamblului Folcloric "Doina Oltului", ne aduce melodii frumoase din folclorul oltenesc interpretate live, dar şi poveşti emoţionante din viaţa sa.

O nouă transformare radicală de look şi reţeta surpriză sunt momentele nelipsite, cu care v-am obişnuit. Așadar nu ratați ediția de sâmbătă, 20 ianuarie, a emisiunii "În familie".

Aceasta editie va fi difuzată și pe TVR Craiova sâmbătă 20 ianuarie de la ora 22:00.

17:00 Cântec și poveste

(reluare)

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova