loader
Foto

Galerie foto

Maraton de box la TVR Craiova

Sâmbătă, 30 decembrie începând cu ora 14:00  TVR Craiova a transmis finalele campionatelor naționale de box rezervate cadeților.

 

Valentin Pribeanu

Campionatele naționale de box rezervate cadeților, care se desfășoară în bănie au ajuns la faza semifinalelor. Craiovenii sunt bine reprezentați la toate categoriile de greutate. Vineri au ajuns în bănie și legendarii Doroftei și Vaștag.

Aproape 200 de pugiliști de la cele mai tari cluburi din țară luptă pentru supremație la categoria de vârstă 13-14 ani. Aceștia reprezintă viitorul boxului românesc și de aceea conducerea federației a ținut să fie prezentă la finale.

Cele trei cluburi din Craiova CFR, CSM și Box Club Universitatea, îi propun pentru medaliile de aur pe Costinel Gogoșanu, Marian Frumosu și Viorel Suciu.  Finalele vor fi în direct la TVR Craiova într-o transmisie care va începe la ora 14:00 și va dura trei ore.

6:00 PRIM

-plan obiectiv (reluare) prima parte

7:00 Serial românesc (R)

: ”Căsătorie imposibilă ”- ep.1 ( reluare) (Reluare)
 
Emisiuni speciale la TVR Craiova cu ocazia Sărbătorii de Paști

Sâmbătă seara, la "Lumea de Aproape", vizităm un schit ortodox din județul Vâlcea, ascuns în mijlocul pădurii, și aflăm cum să ne împodobim casa ...

Libertate pe două roți | VIDEO

Libertate pe două roți | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Motociclismul este un fenomen în creștere în România.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvrcraiova