loader
Foto

În luna iubirii, liber la cununii lângă Poarta Sărutului din Târgu Jiu | VIDEO

În luna iubirii, tinerii vor putea să-și unească destinele lângă Poarta Sărutului din Târgu Jiu. Municipalitatea a decis să dea liber căsătoriilor și în pandemie, dar după reguli stricte.

 

Mirii vor merge singuri lângă capodopera lui Brâncuși, fără rude sau prieteni, iar martori le vor fi ofițerii de stare civilă. Vor fi nevoiți să poarte măști de protecție și să păstreze distanța față de cei din jur.

Vor fi oficiate cununii atât pe 14 februarie, cât și de Dragobete, pe 24 februarie. Documentele se depun la Primăria Târgu Jiu înainte cu câteva zile de eveniment. Tot aici, trebuie achitată și o taxă în valoare de 500 de lei.

9:30 Satul meu

(reluare)

10:30 Lada de zestre

 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova