loader
Foto

Liga Balcanică de baschet, în direct la TVR Craiova

Marți, 24 februarie, de la ora 19:00, TVR Craiova şi TVR 3 au transmis, în direct din Sala Polivalentă, meciul de baschet masculin SCM U Craiova - KK Kumanovo.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Echipa masculină de baschet SCM Universitatea Craiova a jucat marți, 24 februarie, în Sala Polivalentă din Bănie, contra celor KK Kumanovo, pentru calificare în semifinala Ligii Balcanice de Baschet.

Înaintea acestui joc, cele două echipe erau la egalitate, deținând fiecare cate 8 puncte, în Grupa C din Liga Balcanica, iar învingătoarea a mers direct, de pe prima poziție, în semifinale.

Craiova a câștigat ultimele trei jocuri consecutive: în campionat cu BC Timișoara și în Liga Balcanică, dublă victorie cu KB Peja.

În tur, la Kumanovo, gazdele s-au impus cu scorul de 71-69. După un joc bun practicat de baschetbaliștii craioveni.

SCM U Craiova – KK Kumanovo s-a disputat marți, 24 februarie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă și a putut fi urmărit live la TVR Craiova, TVR 3 și online pe TVRplus.ro

7:00 Satul meu

- simulcast TVR 3

8:00 Satul meu

 

Joi, 16 mai, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, v-am invitat la o nouă ediție "Literatura la Craiova", cu prof. Dan Ionescu.

Craiova a intrat în atmosfera de festival și ne bucurăm cu toții de spectacolele de pe scenele pregătite în oraș, de energia frumoasă a ...

„Prim-Plan Obiectiv”: Antreprenoriatul cultural | VIDEO

Miercuri, 15 mai, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, am discutat despre antreprenoriatul cultural cu conf.univ. dr. Silvia Puiu.

 

#tvrcraiova