loader
Foto

Galerie foto

Liceul Tehnologic George Bibescu din Craiova, la "Reporter Sud"

Duminică, 12 februarie, de la ora 17:00, la TVR 3, vă invităm să urmăriți un nou reportaj realizat de Dana Preda la Liceul Tehnologic ’’George Bibescu’’ din Craiova.

 

Dana Preda
REPORTER SPECIAL

„Aici se învaţă meserie şi carte. Ai o şcoală ca afară”: sunt cele  două  devize trecute pe cartea de identitate a Liceului Tehnologoc George Bibescu din Craiova.

Această  şcoală a apărut pe harta învăţământului preuniversitar doljean în septembrie 1990. În cel de-al  27-lea an şcolar, după 10 ani de peripeţii birocratice, acestă şcoală  a reuşit să ofere elevilor săi un campus european cum puţine şcoli din România au.

Poveste, începută în anul 2007 ca proiect de reabilitare, o aflaţi în ediţia de duminică, 12 februarie, a emisiunii "Reporter Sud".

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)

18:30 Memoria locului

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova