loader
Foto

Jurnalul Regional: Se zboară din nou pe Aeroportul din Craiova

În fiecare seară de la ora 18:30, Jurnalul Regional TVR Craiova vă prezintă știrile de actualitate din regiunea Olteniei iată câteva titluri din ediția de luni, 09 noiembrie 2015.

 

Oana Danciu
Telejurnal Regional TVR Craiova

LEGE INCOMPLETĂ Unitatile de invatamant , institutiile de cultura sau monumentele istorice construite inainte de 2006, pot functiona fara a avea autorizatie de la ISU. Ce condiţie trebuie să îndeplinească aflaţi imediat la jurnal.

SE ZBOARĂ DIN NOU De mâine se reiau zborurile pe Aeroportul din Craiova. Prima cursă va fi dimineaţă la ora 6:30 către Italia.

CONACUL PADEA, SALVAT DIN RUINE Restaurarea Conacului de la Padea - o perlă arhitecturală de la începutul anilor 1900 a fost restaurat. Acum este o pensiune de patru margarete care a fost introdusă în circuitul turistic.

15:30 Cap de afiș (R)

( reluare) (Reluare)

16:30 Memoria locului (R)

( reluare) (Reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova