loader
Foto

Galerie foto

Jocurile Naționale "Special Olympics" la Craiova

Joi, 05 iunie, de la ora 17:00 la TVR Craiova și TVR3 în cadrul emisiunii "Oltenia la zi" cu Dana Preda am discutat despre Jocurile Naționale "Special Olympics" România ce se vor desfășura în premieră la Craiova în zilele 6-9 iunie.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

În emisiunea Oltenia la zi de joi 5 iunie de la ora 17.00 au fost invitați organizatorii acestui mare eveniment pentru persoanele cu dizabilități, dar și Sorin Matican, tatăl "campionului special olympics" Teo Matican.

În cadrul emisiunii Oltenia la zi pe TVR Craiova aflați toate detaliile despre acest eveniment sportiv special, găzduit pentru prima dată de Craiova.

Tot  în emisiunea Oltenia la zi îi cunoaștem pe elevii Școlii Gimnaziale Speciale Sf. Mina participanți la Special Olympics dar și la alte competiții sportive și concursuri artistice, demonstrând de fiecare dată că, atunci când se întâlnesc voința și munca, reușita este garantată.

7:00 Satul meu

- simulcast TVR 3

8:00 Spirit și credință

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova