loader
Foto

"Interviul Zilei": Din toamnă, curse noi de pe Aeroportul Craiova | VIDEO

Aeroportul Internațional Craiova se bucură de un trend ascendent în ceea ce privește traficul aerian, confirmat de numărul semnificativ de pasageri care au optat pentru zborurile charter.

 

Telejurnal Regional TVR Craiova

Peste 30.000 de persoane au călătorit deja în vacanță din luna ianuarie, Turcia fiind în mod special o destinație preferată în rândul călătorilor.
.
Începând din toamnă, operatorii aerieni vor introduce noi curse de linie, ceea ce va îmbogăți oferta de zboruri disponibile.

.
Printre destinațiile reluate se numără Spania și Germania, țări care au avut mereu un flux constant de turiști din România. Această dezvoltare nu doar că reflectă o cerere în continuă creștere, dar contribuie și la consolidarea legăturilor economice și culturale dintre România și aceste state.

Directorul Aeroportului Internațional Craiova, Sorin Manda, a subliniat importanța acestor curse în contextul local și regional, menționând că diversificarea destinațiilor va încuraja turismul și va facilita deplasările de afaceri. Aeroportul devine astfel un nod regional vital, având în vedere că aceste zboruri vor răspunde nevoilor variate ale călătorilor.

Reluarea curselor către Spania, Germania și Turcia nu face decât să confirme potențialul Aeroportului Craiova de a deveni un hub aerian important, oferind pasagerilor opțiuni variate și accesibilitate sporită.

0:00 Literatura la Craiova (R)

( reluare ) (Reluare)

1:00 Cântec și poveste

(reluare)
 
Final de sezon cu distracție maximă în Clisură | VIDEO

Finalul sezonului turistic din Clisura Dunării a fost marcat printr-un eveniment deosebit, care a reunit proprietari de yachturi, ambarcațiuni și ...

"Cap de afiș": Festivalul Adrian Păunescu 2024 | VIDEO

publicat: miercuri, 11 septembrie 2024

Ediția a X-a a Festivalului Internațional "Adrian Păunescu" a reunit recent la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu iubitorii muzicii ...

„Cu cărțile pe față - Școala de la Bunești”

„Cu cărțile pe față - Școala de la Bunești”

publicat: marţi, 10 septembrie 2024

Pe 16 septembrie 2024, TVR Craiova va lansa o serie de noi emisiuni și programe în grila sa de toamnă, una dintre acestea fiind dedicată unei ...

 

#tvrcraiova