loader
Foto

"Întâlniri la feminin" pe muzica formației Feedback din Craiova

Dragi prieteni, joi 25 iunie, de la ora 19:00, vă invit să urmăriți, în direct la TVR Craiova, dar și online pe www.tvrplus.ro, o nouă ediție a emisiunii "Întâlniri la feminin".

 

Simona Mușuroi
ÎNTÂLNIRI LA FEMININ

În platoul TVR Craiova invitații Simonei Mușuroi sunt: Florin Burescu, cu o nouă colecție de rochii pentru fetițe, și Stancu Roxana Fevronia Preoteasa, designer de bijuterii.

Trupa Feedback, adică Dana Torop și Florin Băltărețu, vine cu melodii live iar Mariana Ivanica Zmarandache, hairstylist, va face o coafură deosebită, în direct.

Premiile oferite de Clinica Ultra Tonique vă stau la dispoziție dacă sunați la numarul de telefon al emisiunii: 0251.50.61.61. Va așteptăm!

***

Emisiunile TVR Craiova pot fi urmărite și pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

12:30 Sărbătoare la zi mare

(reluare)

14:00 Caravana TVR 3

(reluare )
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova