loader
Foto

Întâlniri la feminin cu muzică live alături de Dana Sobaru

Joi, 19 februarie, de la ora 19:00, în direct la TVR Craiova urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Întâlniri la feminin" cu gazda voastră, Simona Mușuroi.

 

Simona Mușuroi
ÎNTÂLNIRI LA FEMININ

Joi de la ora 19:00, vă invit, în direct, la TVR Craiova, dar și online pe www.tvrplus.ro, la o nouă ediție cu muzică live, oferită de Dana Sobaru.

Îl vom urmări pe Alexandru Arambasa, care va realiza o coafură, în circa 45 de minute, o vom cunoaște pe Nicoleta Anda Stanciu - directorul grădiniței "Eden" din Craiova, iar Florin Burescu - designer vesitimentar - vine cu o surpriză!

Nu uitați nici de premiile oferite de Clinica Ultra Tonique din Craiova. Puteți să vă înscrieți în concursul nostru la numărul de telefon: 0251.50.61.61.

--------------

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS șAndroid!

22:30 Lumea de aproape (R)

( reluare) (Reluare)

23:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(reluare) (Reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova