loader
Foto

”InstaCraiova”, ediția a cincea | VIDEO

Craiova a avut în aceste zile un adevărat festival de tineret. Ediția a cincea a proiectului de fotografie ”InstaCraiova” a devenit în acest an o manifestare dedicată tinerilor și nu numai cu tot felul de acțiuni interesante și interactive.

 

Timp de două zile, pe 4 și 5 septembrie, Piața Wiliam Shakespeare a găzduit worshop-uri de fotografie, social media, ateliere și demonstrații dar și spectacole de teatru, muzică și expoziții.

În prima zi, publicul a putut asculta muzica lui Luka, a urmărit worshopul Fotografia de portret și seminarul Business, sustenabilitate și social media. Festivalul s-a încheiat cu spectacolul Cabaret al Teatrului pe roți din Arad.

InstaCraiova este un proiect fotografic dedicat pasionaților de arte vizuale și Instagram, inițiat în 2016. Prin evenimentele organizate se urmărește dezvoltarea competențelor, sprijinirea și stimularea creativității și a performanței tinerilor în industria creativă, dar și accesul la educație non-formală.

Proiectul își propune și formarea unei comunități dincolo de mediul online, dar și încurajarea voluntariatului, ca expresie a cetățeniei active, a solidarității și responsabilității sociale.

2:00 Lada de zestre

(reluare)

3:30 Tableta de sănătate

(reluare)
 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova