loader
Foto

Început de an bun alături de Dumnezeu

Sâmbătă, 17 ianuarie, de la ora 08:00, la TVR3 urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Spirit și credință" alături de părintele Adrian Stănulică.

 

Spirit și credință

În cadrul acestei ediții, moderatorul emisiunii, părintele Adrian Stănulică, va aborda o nouă temă: cum să începem anul cu bine.

Cu toții ar trebui să punem început bun ca să ajungem la un sfârșit bun. Împreună cu invitații săi va vorbi despre smerenie, rugăciune, ascultare, dar și despre iertarea păcatelor, pentru că așa cum noi iertăm greșelile celorlalți, tot asa vor fi iertate și ale noastre.

Dumnezeu este mereu lângă noi și vede toate mișcările noastre. Începutul și sfârșitul oricărui lucru bun este Hristos. Noi singuri nu putem să facem nimic dacă Hristos, cu Harul Său Dumnezeiesc, nu va lucra împreună cu noi.

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova