loader
Foto

Începe plata subvenţiilor pe suprafaţă

În fiecare seară de la ora 18:30, Jurnalul Regional TVR Craiova vă prezintă știrile de actualitate din regiunea Olteniei iată câteva titluri din ediția de miercuri, 28 octombie 2015.

 

Tiberius Mușuroi
Telejurnal Regional TVR Craiova

Veşti bune pentru fermieri. De săptămâna viitoare vor primi banii de la APIA pentru subvenţiile europene pe suprafaţă. Mulţi agricultori doljeni aşteaptă să ia banii de o lună si jumătate, ca să poată să-şi lucreze pământul. Întârzierea plăţilor se datorează în primul rând faptului că termenul de depunere a cererilor a fost decalat, dar şi controalelor administrative care au avut loc în toată ţara.

Se încălzesc ca la ţară. Nu există bloc fără coşuri de fum. Se întâmplă în Calafat, unul dintre municipiile din judeţul Dolj, unde  de câţiva ani nu mai există sistem de încălzire centralizat. Oamenii au fost nevoiţi să găsească soluţii pentru a se încălzi, aşa că majoritatea a ales centralele pe lemne, cea mai ieftină variantă.

Mai multe detalii aflați în cadrul Jurnalului Regional TVR Craiova de la ora 18:30.

10:30 Lada de zestre

12:00 România în bucate

 
Gestionarea emoțiilor în perioada examenelor | VIDEO

Joi, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a așteptat cu o nouă ediție a emisiunii "Vară pentru voi"!

Operele lui Brâncuși, în Patrimoniul UNESCO | VIDEO

Duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, pe TVR Craiova și TVR3, vă invităm să urmăriți o transmisiune directă din Târgu Jiu. Mai multe trupe de ...

"Educație 9", la TVR Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 23 iulie 2024

În fiecare luni, de la ora 13:00, emisiunea Educație 9, de la TVR Craiova.

 

#tvrcraiova