loader
Foto

Începe plata subvenţiilor pe suprafaţă

În fiecare seară de la ora 18:30, Jurnalul Regional TVR Craiova vă prezintă știrile de actualitate din regiunea Olteniei iată câteva titluri din ediția de miercuri, 28 octombie 2015.

 

Tiberius Mușuroi
Telejurnal Regional TVR Craiova

Veşti bune pentru fermieri. De săptămâna viitoare vor primi banii de la APIA pentru subvenţiile europene pe suprafaţă. Mulţi agricultori doljeni aşteaptă să ia banii de o lună si jumătate, ca să poată să-şi lucreze pământul. Întârzierea plăţilor se datorează în primul rând faptului că termenul de depunere a cererilor a fost decalat, dar şi controalelor administrative care au avut loc în toată ţara.

Se încălzesc ca la ţară. Nu există bloc fără coşuri de fum. Se întâmplă în Calafat, unul dintre municipiile din judeţul Dolj, unde  de câţiva ani nu mai există sistem de încălzire centralizat. Oamenii au fost nevoiţi să găsească soluţii pentru a se încălzi, aşa că majoritatea a ales centralele pe lemne, cea mai ieftină variantă.

Mai multe detalii aflați în cadrul Jurnalului Regional TVR Craiova de la ora 18:30.

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Lumea de aproape

 
Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Meşteri populari din tot judeţul Vâlcea au participat la târgul de produse tradiționale din Râmnicu Vâlcea. Artizanii au reprezentat toate ...

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Peste 70 de concerte și evenimente se vor desfășura în Shakespeare Village în cele 11 zile de festival.

"Ziua culturii africane", la UMF Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 21 mai 2024

Mediciniştii craioveni au gustat din bucate africane, au ascultat muzică și au dansat alături de studenţi din Maroc, Algeria, Uganda, Kenya sau ...

 

#tvrcraiova