loader
Foto

Galerie foto

În vizită la TVR Craiova

Studioul teritorial TVR Craiova a fost vizitat marți, 08 aprilie, de zeci de copii din clasele primare și liceu în cadrul programului "Școala altfel".

 

Telejurnal Regional TVR Craiova

„Şcoala altfel" a continuat şi astăzi când studioul TVR Craiova a fost vizitat de zeci de copii din clasele primare şi liceu.

Prima dată elevii au vizitat platoul de știri iar pentru câteva minute au fost și ei prezentatori apoi au cercetat cu atenție aparatura și încăperile în care are loc producția.

Primul contact cu un studio de televiziune i-a impresionat pe tineri, iar unii dintre ei deja au spus că şi-ar dori să urmeze o carieră în domeniu.

16:00 Literatura la Craiova

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova