loader
Foto

Galerie foto

În familie cu Vasile Ciobanu

În fiecare sâmbătă, de la ora 15:30, vă invităm să fiți alături de TVR Craiova, "În familie". Vedeta ediție de sâmbătă 11 noiembrie este Vasile Ciobanu.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
În familie

Vasile Ciobanu s-a nascut pe 8 februarie 1971 in comuna Malovat, Mehedinti, unde a urmat si primele clase la scoala din localitate. Debutul pe scena a avut loc in cadrul serbarilor scolare – inca din 1983 – la Casa Pionierului, prilej cu care a fost remarcat si mai apoi indrumat de catre profesorii sai pe calea desavarsirii talentului sau. Numeroasele premii obtinute la concursurile de folclor din tara, sunt o dovada a talentului sau si a repertoriului original.

Patraşcu Petri si Simona Patrascu fac o transformare de look radicala iar Mișeta Înpușcatu - numerolog - revine cu informatii deosebite.

Nu ratați ediția de sâmbătă, 11 noiembrie, a emisiunii "În familie" de la ora 15:30 pe TVR3 și TVR Craiova.

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova