loader
Foto

În familie cu Olguța Berbec

Sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 13:00 în direct pe TVR3 și TVR Craiova, vă invităm din nou să petreceți 3 ore alături de noi În familie cu invitata ediției Olguța Berbec.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
În familie

Vedeta ediţiei este solistă a Ansamblului Artistic Profesionist’’ Doina Gorjului’’. Este originară din Baia de Aramă, jud.Mehedinţi şi din anul 2005, când a câştigat premiul I la Festivalul Naţional Concurs’’ Maria Tănase’’, promovează tradiţiile şi valorile folclorului zonei.

Olguţa Berbec, vine ÎN FAMILIE cu muzică live şi invitaţi surpriză. Nu rataţi o ediţie cu multe premii şi bună dispoziţie.

Taraful alcătuit din virtuozi ai Ansamblului Artistic Profesionist "Doina Gorjului", dir. Gheorghe Porumbel, vin cu multe surprize, muzică live, dar și dansuri populare.

Liviu Ionescu revine cu Life la rubrica "Prietenii mei", Ionescu Luminița este invitata rubricii "Semnele săptămânii", iar transformarea de look o realizează Ceaușu Camelia și Irina Ionescu. Partenerul emisiunii este Apa LINNA de la Izverna-jud. Mehedinți, reprezentată de prietena TVR Craiova, Angelica Stoican.

Avem și premii oferite de: Valdir Tour-Irina Butnariu, un voucher oferit de Maria Maican, cărți de la librărie.net și "Coșul cu bunătăți de la ALDIS"

10:30 Actual Regional (R)

( reluare ) (Reluare)

11:30 România în bucate

 
Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

Marți, 26 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție în premieră "Cu cărțile pe față". Ediția a fost difuzată miercuri, 27 ...

 

#tvrcraiova