loader
Foto

În familie cu Olguța Berbec

Sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 13:00 în direct pe TVR3 și TVR Craiova, vă invităm din nou să petreceți 3 ore alături de noi În familie cu invitata ediției Olguța Berbec.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
În familie

Vedeta ediţiei este solistă a Ansamblului Artistic Profesionist’’ Doina Gorjului’’. Este originară din Baia de Aramă, jud.Mehedinţi şi din anul 2005, când a câştigat premiul I la Festivalul Naţional Concurs’’ Maria Tănase’’, promovează tradiţiile şi valorile folclorului zonei.

Olguţa Berbec, vine ÎN FAMILIE cu muzică live şi invitaţi surpriză. Nu rataţi o ediţie cu multe premii şi bună dispoziţie.

Taraful alcătuit din virtuozi ai Ansamblului Artistic Profesionist "Doina Gorjului", dir. Gheorghe Porumbel, vin cu multe surprize, muzică live, dar și dansuri populare.

Liviu Ionescu revine cu Life la rubrica "Prietenii mei", Ionescu Luminița este invitata rubricii "Semnele săptămânii", iar transformarea de look o realizează Ceaușu Camelia și Irina Ionescu. Partenerul emisiunii este Apa LINNA de la Izverna-jud. Mehedinți, reprezentată de prietena TVR Craiova, Angelica Stoican.

Avem și premii oferite de: Valdir Tour-Irina Butnariu, un voucher oferit de Maria Maican, cărți de la librărie.net și "Coșul cu bunătăți de la ALDIS"

9:30 Forum economic (R)

( reluare) (Reluare)

10:30 Cu cărțile pe față (R)

( reluare ) (Reluare)
 
„Cu cărțile pe față”: Festivalul Internațional Shakespeare Craiova | VIDEO

Ați aflat informații despre cea de-a XVI-a ediție a  Festivalul Internațional Shakespeare Craiova 2024 de la Emil Boroghină și Vlad Drăgulescu, ...

„Actual regional”: Târgul de Paște

„Actual regional”: Târgul de Paște

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

În ediția de marți, 24 aprilie, a emisiuni „Actual regional”, vom dezbate în direct, alături de invitata noastră cele mai importante teme ce țin ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvrcraiova