loader
Foto

Galerie foto

În familie cu Marcel Parnica

Ultima ediție din sezonul al IV-lea al emisiunii ÎN FAMILIE, este dedicată maestru dirijorului MARCEL PARNICA de la Ansamblul Artistic Profesionist "Doina Gorjului".

 

Simona Mușuroi
Doru Ciolacu
În familie

Simona Mușuroi și Doru Ciolacu, gazdele emisiunii ÎN FAMILIE, vă așteaptă de la ora 15.30, la TVR 3 , cu o nouă ediție a emisiunii, plină de muzică live, povești emoționante, joc și voie bună și multe surprize.

Miseta Inpuscatu prezintă cifrele 8 și 9 pentru copii, iar Gabi Magerie pregătește o rețetă specială de Revelion. O propunere interesantă pentru o schimbare radicală de look fac și Adriana Badea-hair stylist și Ada Pătrașcu-make-up artist.

Motive suficiente pentru a rămâne alături de noi "În familie"! Mulțumim tuturor invitaților, colaboratorilor, sponsorilor, partenerilor, dar mai ales telespectatorilor, publicului nostru, pentru un sezon extraordinar!

La Mulți Ani și un 2019 cu sănătate, bucurii și împliniri!

8:30 Cap de afiș

9:30 Forum economic (R)

( reluare) (Reluare)
 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”  | VIDEO

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv” | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Luni, 22 aprilie, de la ora 16:00, în direct la TVR Craiova, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”.

„Lumea de aproape”: Pentru Gheorghe Roșoga viața a fost și este un cântec

O nouă ediție „Lumea de aproape” a fost difuzată luni, 22 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Craiova

 

#tvrcraiova