loader
Foto

Galerie foto

În familie cu Constantin Gaciu

Ediția aceasta este dedicată celui care spunea: "Acolo unde auzeam un cobzar, acolo mă duceam și eu, la nunțile oltenești." Constantin Gaciu.

 

Doru Ciolacu
Simona Mușuroi
În familie

A avut ocazia să studieze acest instrument chiar cu unchiul său, Dan Voinicu, un mare rapsod al Oltului, dar a aflat mai multe și de la cunoscutul Marin Cotoanta.

Constantin Gaciu - invitatul nostru special, așadar, vine în această ediție  împreună cu Taraful de la Iancu Jianu, fiul său, Cosmin, dar și Alin Milică și Ion Ancuța și ne aduce parfumul de altădată al cobzei și al muzicii traaditionale oltenești.

Gabi Magerie ne pregătește ciorbă de perișoare din carne de peste, iar schimbarea de look este semnată Adriana Badea-hair stylist și Ada Pătrașcu-make-up artist.  Miseta Inpuscatu revine cu informații deosebite despre vibrația nr., 6 la copii. Vizionare plăcută, prieteni, în familie!

Sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 13.00, la TVR Craiova și de la ora 15:30, la TVR 3.

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova