loader
Foto

Galerie foto

În familie cu Alina Mavrodin

În această ediție Simona Mușuroi și Doru Ciolacu, gazdele emisiunii, vă propun să aflați povestea frumoasă a celei care rămâne veșnic îndrăgostită de romanța românească: ALINA MAVRODIN.

 

Simona Mușuroi
Doru Ciolacu
În familie

Toată dăruirea și pasiunea pentru acest gen muzical ne sunt prezentate prin istorisiri emoționante alături de invitații săi: Olga Sain-soprană la Filarmonica "Oltenia" din Craiova, dar și soțul domniei sale, Teodor Vasiliu.

Nu lipsesc piesele interpretate live, o rețetă delicioasă din pește: știucă umplută pe pat de legume, realizată de Gabi Magerie, nici detaliile despre vibrația cifrei 5 la copii oferite de numerologul Miseta Inpuscatu.

Transformarea deosebită de look  este realizată de Adriana Badea-hair-stylist și Ada Pătrașcu-make-up artist.

La rubrica "Din culise" colega noastră, Loredana Berneanu, a aflat povestea Turneului Național "Confesiune" chiar de la Smiley.

Nu ratați, așadar, o ediție de colecție a emisiunii În familie sâmbătă 08 decembrie, de la ora 15:30 la TVR3 și duminică de la ora 13:00 la TVR Craiova.

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova