loader
Foto

Galerie foto

În familie cu Alina Mavrodin

În această ediție Simona Mușuroi și Doru Ciolacu, gazdele emisiunii, vă propun să aflați povestea frumoasă a celei care rămâne veșnic îndrăgostită de romanța românească: ALINA MAVRODIN.

 

Simona Mușuroi
Doru Ciolacu
În familie

Toată dăruirea și pasiunea pentru acest gen muzical ne sunt prezentate prin istorisiri emoționante alături de invitații săi: Olga Sain-soprană la Filarmonica "Oltenia" din Craiova, dar și soțul domniei sale, Teodor Vasiliu.

Nu lipsesc piesele interpretate live, o rețetă delicioasă din pește: știucă umplută pe pat de legume, realizată de Gabi Magerie, nici detaliile despre vibrația cifrei 5 la copii oferite de numerologul Miseta Inpuscatu.

Transformarea deosebită de look  este realizată de Adriana Badea-hair-stylist și Ada Pătrașcu-make-up artist.

La rubrica "Din culise" colega noastră, Loredana Berneanu, a aflat povestea Turneului Național "Confesiune" chiar de la Smiley.

Nu ratați, așadar, o ediție de colecție a emisiunii În familie sâmbătă 08 decembrie, de la ora 15:30 la TVR3 și duminică de la ora 13:00 la TVR Craiova.

9:00 Memoria locului

(reluare)

9:30 Satul meu

(reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova