“Împreună dăruim bucurie!”
luni, 08 aprilie 2019
Studioul teritorial TVR Craiova vă anunță, începând cu data de 9 aprilie 2019, demararea campaniei „Împreună dăruim bucurie!”. Campania se desfășoară până la data de 1 iunie, cu sprijinul Asociației Vasiliada, aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei.

Ne propunem, ca împreună, să putem ajuta 150 de copii nevoiași cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani din localitatile Brabova și Pleșoi, donând rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte noi. Îţi doreşti să contribui şi tu la bucuria unui copil? Ne-am bucura tare mult să te alături iepuraşului de Paşte. Urnele campaniei se găsesc în Centrul Comercial Electroputere Parc, Auchan Craiovița și la sediul  Asociației Vasiliada (în spatele Bisericii Sf. Ilie).

Mai multe aflaţi marți, de la ora 16.00,  la o ediție specială a emisiunii “Regiunea în obiectiv”, difuzată în direct pe TVR3 și TVR Craiova dar și live pe paginile de Youtube și Facebook: TVR Craiova. Emisiunea va fi moderată de colegii noștri Simona Mușuroi și Doru Ciolacu.

Știm că nu o să schimbăm lumea, dar credem că putem să aducem măcar o mică schimbare în noi şi să facem o bucurie celor din jurul nostru.

Campania este activă până la data de 1 iunie, însă, putem face bine în fiecare zi!

Emisiunea poate fi urmărită online pe TVR+.