loader
Foto

Galerie foto

Gala Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici din România

Despre organizarea unui eveniment de această amploare vorbim cu Gheorghe Dican, vicepreședinte UAP din România, vineri, 22 decembrie, de la ora 01:00 și în reluare dimineața la ora 10:00, la TVR 3.

 

Mirela Giodea
Cu cărțile pe față

Gala Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici din România a avut loc anul acesta la Râmnicu Vâlcea și a fost transmisă pentru prima dată  în direct pe TVR 3 și TVR Craiova. Ceremonia a adunat peste 250 de artiști, critici, curatoir, personalități culturale și publice din întreaga țară și a fost un eveniment plin de fast și strălucire.

Despre importanța acestor premii, despre artiști și locul lor în comunitate, despre organizarea unui eveniment de această amploare vorbim cu Gheorghe Dican, vicepreședinte UAP din România și cel căruia i se datorează, în mare parte, evenimentul. De asemenea, revedem cele mai emoționante moment ale Galei.

Urmăriți emisiunea "Cu cărțile pe față", vineri 22 decembrie de la ora 01:00 și în reluare dimineața la ora 10:00, la TVR 3.

4:30 Cap de afiș

(reluare)

5:30 România în bucate

(reluare)
 
Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

Târg de Meșteșuguri la Râmnicu Vâlcea | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Meşteri populari din tot judeţul Vâlcea au participat la târgul de produse tradiționale din Râmnicu Vâlcea. Artizanii au reprezentat toate ...

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

Teatru și muzică, la Shakespeare Village | VIDEO

publicat: miercuri, 22 mai 2024

Peste 70 de concerte și evenimente se vor desfășura în Shakespeare Village în cele 11 zile de festival.

"Ziua culturii africane", la UMF Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 21 mai 2024

Mediciniştii craioveni au gustat din bucate africane, au ascultat muzică și au dansat alături de studenţi din Maroc, Algeria, Uganda, Kenya sau ...

 

#tvrcraiova