Gala Premiilor de Excelenţă, Drobeta Turnu Severin – partea I
luni, 07 martie 2016
Sâmbătă, 12 martie, de la ora 11:00, la TVR 3, sub genericul "Craiova, metropolă culturală", ați putut urmări prima parte a Galei Premiilor de Excelență, Drobeta Turnu Severin 2016.
TVR Craiova

Ediția este disponibilă online pe TVR+

În perioada 21-27 februarie, severinenii au avut parte de lansări de carte, spectacole de operă și de teatru, dar, cel mai important, s-au putut bucura de inaugurarea Palatului Cultural “Theodor Costescu”.

Palatul Cultural „Teodor Costescu”, ridicat în anul 1910, este un obiectiv aflat pe lista patrimoniului mondial UNESCO, iar acest eveniment desfăşurat pe parcursul unei săptămâni a coincis cu reintrarea palatului în circuitul public, după ce vreme de cinci ani a fost reabilitat din fonduri europene.

În cadrul acestor manifestări a avut loc, de asemenea, Gala Premiilor de Excelență  editia VII-a, unde s-au acordat premii de excelenţa personalitătilor severinene pe anul 2015. Au fost prezenţi laureaţii ediţiilor anterioare şi cetaţenii de onoare ai municipalităţii severinene.

Sâmbătă, 12 martie, de la ora 11:00 la TVR3 sub genericul "Craiova, metropolă culturală" urmăriți prima parte a Galei Premiilor de Excelență, Drobeta Turnu Severin 2016

Emisiunile TVR3 pot fi urmărite și online pe TVRplus.ro/live-tvr-3