loader
Foto

Forum Economic: Oportunități de finanțare UE| VIDEO

Marți, 21 mai, în direct la TVR Craiova și TVR3, de la ora 16.00, am vorbit despre proiecte europene și mediul de afaceri din Oltenia.

 

Luiza Paraschivu
Forum Economic

Cercetarea va putea deveni realitate și la noi, cu ajutorul fondurilor europene. În curând, antreprenorii și cercetătorii vor putea accesa finanțări pentru a transpune în piață ideile inovative.

Ne-au dat detalii ALEXANDRU STĂNESCU, director general ADR Sud-Vest Oltenia, și GABRIEL VLĂDUȚ, președinte Camera de Comerț și Industrie Dolj.

(w882)

(w882)

Am aflat și ce alte oportunități de finanțare are mediul de afaceri din Oltenia, în următoarea perioadă, dar și ce investiții vor fi dezvoltate de antreprenorii din Dolj și Gorj care au depus proiecte de finanțare prin Programul pentru Tranziție Justă.

Emisiune realizată și moderată de LUIZA PARASCHIVU.

22:30 Lumea de aproape (R)

( reluare) (Reluare)

23:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(reluare) (Reluare)
 

Urmărim "Caravana TVR 3 la tine acasă" - duminică, 16 iunie, la TVR Craiova, de la ora 14:00 și la TVR 3, de la ora 17:00.

Inteligența Artificială, program de studiu la Universitatea din Craiova | VIDEO

Joi, 13 iunie, la "Actual Regional", Luiza Paraschivu v-a propus o ediție despre oferta existentă la Universitatea din Craiova.  

Festivalul IntenCity 2024, la Craiova | VIDEO

Festivalul IntenCity 2024, la Craiova | VIDEO

publicat: joi, 13 iunie 2024

Miercuri, 12 iunie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim - Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova