loader
Foto

Galerie foto

„Forum Economic”: Certificarea Global G.A.P | VIDEO

Am aflat cât de greu sau de ușor este pentru fermierii români să obțină o certificare a agriculturii durabile, Global G.A.P , dar și cât de mult îi ajută în competiția cu produsele din import în ediția din 20 februarie, la TVR3 și TVR Craiova, î n direct de la ora 16.00.

 

Luiza Paraschivu
Forum economic

Global G.A.P este standardul care dovedește respectarea normelor și utilizarea celor mai bune practici în sectorul agricol. Adică, este o garanție a calității unui produs în lanțul alimentar, fie că vorbim de fructe, legume, creșterea animalelor, etc.

Am discutat și despre noile programe de finanțare pentru fermierii români, dar și despre proiectele noului director al Casei Unirea de a-i ajuta pe fermieri.

BEBE CRANTA, producător de legume din județul Olt, IONUȚ RADU, director general Casa de Comerț Agroalimentar Unirea, și LILIANA ISPAS, Șef serviciu Implementarea politicilor și strategiilor în agricultura, industria alimentară, fonduri europene, formare profesională, Direcția Agricolă Olt, au fost invitații LUIZEI PARASCHIVU.

(w882)

(w882)

(w882)

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova