loader
Foto

Galerie foto

Fondurile europene “De la sat la site”

Marți, 10 decembrie, în cadrul emisiunii “De la sat la site” am analizat impactul fondurilor europene în mediul rural.

 

Dana Preda
REGIONALIA

Daniel Popescu, directorul Oficiului Județean de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit Dolj și Dumitru Marcu primarul comunei Goicea au fost în platou pentru a ne arăta ce anume s-a schimbat în viața comunităților rurale prin accesarea fondurilor europene.

În comuna Goicea s-a implementat un proiect integrat pentru apă, canalizare și asfaltare de drum, s-a reabilitat căminul cultural și s-a construit un sediu de birouri cu destinație servicii sociale. S-a asfaltat un drum agricol și de exploatare și s-a început amenajarea unei baze sportive. Este în construcție și o grădiniță, dar finanțarea este asigurată de Banca Mondială.

În cea de-a doua parte a emisiunii l-am avut invitat pe Florian Matei un investitor privat care după mai mulți ani de muncă în străinătate, s-a hotărât să își deschidă propria afacere accesând fonduri europene. A creat locuri de muncă, a achiziționat utilaje și produce și comercializează deja  prefabricate din beton în comună Teasc din Dolj.

8:30 Cap de afiș

9:30 PRIM (R)

-plan obiectiv ( reluare ) prima parte (Reluare)
 
Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Luni, 22 aprilie, de la ora 16:00, în direct la TVR Craiova, vă așteptăm cu o nouă ediție a emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”.

„Lumea de aproape”: Pentru Gheorghe Roșoga viața a fost și este un cântec

O nouă ediție „Lumea de aproape” este difuzată luni, 22 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Craiova

Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

 

#tvrcraiova