loader
Foto

Final de sezon cu distracție maximă în Clisură | VIDEO

Finalul sezonului turistic din Clisura Dunării a fost marcat printr-un eveniment deosebit, care a reunit proprietari de yachturi, ambarcațiuni și turiști entuziaști.

 

Regata a devenit deja o tradiție, simbolizând o culme a distracției, dar și o apreciere a frumuseților naturale ale zonei. De la Golful Dubova până la Chipul lui Decebal, atmosfera a fost animată de muzică bună și de o vibrație de sărbătoare.
.

.
Proprietarii de cluburi și pensiuni din regiune au avut ocazia să își prezinte oferta turistică într-un mod inedit, atrăgând astfel un număr considerabil de turiști. Participarea zecilor de ambarcațiuni și a sutelor de vizitatori a demonstrat că Clisura Dunării rămâne o destinație deosebită, chiar și în contextul încheierii sezonului estival. Focul de artificii lansat la final a oferit un spectacol vizual impresionant, încununând astfel o zi plină de bucurie.

Evenimentul nu a fost doar o simplă regată, ci o oportunitate pentru comunitatea locală de a sărbători realizările sezonului și de a întări legăturile cu turiștii. De exemplu, un grup de tinere din Timișoara, venite pentru a sărbători ziua de naștere a unei prietene, susțin că au luat parte la „cea mai tare petrecere a sezonului”. Astfel, finalul verii a fost marcat nu doar de distracție, ci și de prietenie și bună dispoziție.

Regata proprietarilor de ambarcațiuni din Clisură reflectă nu doar atractivitatea zonei, ci și spiritul comunității, implicate activ în promovarea turismului local. Manifestarea promite să devină un punct de referință în calendarul evenimentelor din regiune, aducând nu doar bucurie, ci și un stimulent economic pentru proprietarii de pensiuni și cluburi.

2:00 Lada de zestre

(reluare)

3:30 Forum economic

(reluare)
 
Problemele și controversele din învățământul românesc, la

În fiecare toamnă, odată cu începutul anului școlar, se renovează și discuțiile despre viitorul educației în România.

Actual Regional, în Grila de Toamnă, la TVR Craiova

Actual Regional, în Grila de Toamnă, la TVR Craiova

publicat: luni, 16 septembrie 2024

TVR Craiova își îmbogățește grila de toamnă prin lansarea unor noi ediții ale emisiunii „Actual Regional”. Prima ediție, programată pentru ...

„Muzeul și Cercetarea Științifică”, ediția a-XXI-a | VIDEO

În perioada actuală, Craiova devine un veritabil centru de excelență pentru cercetarea științifică, găzduind cea de-a XXI-a ediție a Conferinței ...

 

#tvrcraiova