loader
Foto

Festivalul Național de Interpretare și Creație a Romanței “Crizantema de Aur”

Vineri, 7 iunie 2024, de la ora 11:00, la Filarmonica „Oltenia” Craiova, are loc preselecția regională pentru Festivalul Național de Interpretare și Creație a Romanței “Crizantema de Aur”.

 

Festivalul Național de Interpretare și Creație a Romanței “Crizantema de Aur” este organizat în perioada 17-19 octombrie 2024 la Târgovişte.
.
Condiţii şi documente de participare la concursul de interpretare
.
Festivalul este deschis participării în concurs și recitaluri a interpreţilor şi compozitorilor români, de pretutindeni, având drept scop afirmarea şi lansarea interpreţilor de romanţe, stimularea creatorilor de romanţe, precum şi conservarea, perpetuarea şi promovarea Romanţei românești ca gen muzical care aparţine patrimoniului cultural naţional.

 

5:30 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)

6:00 România în bucate (R)

( reluare) (Reluare)
 
Prima ediție a turneului de fotbal

Prima ediție a turneului de fotbal "Ilie Balaci" | VIDEO

publicat: sâmbătă, 07 septembrie 2024

Între 5 și 8 septembrie 2024, Stadionul de Atletism „Nicolae Mărășescu” din România găzduiește prima ediție a turneului de fotbal „Ilie Balaci”. ...

Muzeul Satului Vâlcean: O jumătate de secol de tradiție și istorie | VIDEO

Muzeul Satului Vâlcean, situat în comuna Bujoreni, a marcat recent un moment important în istoria sa, împlinind cinci decenii de la deschiderea ...

O ediție plină de inspirație, la

În ediția moderată de Simona Mușuroi au fost explorate teme relevante și variate, ce au îmbinat subtilitatea numerologiei cu arta muzicală.

 

#tvrcraiova