loader
Foto

Festivalul IntenCity 2024, la Craiova | VIDEO

Miercuri, 12 iunie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim - Plan Obiectiv”.

 

Simona Mușuroi
Prim-Plan Obiectiv

.
Marina Andronache, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Craiova și Antoniu Zamfir, manager al Operei Române Craiova și organizator, ne oferă noi informații despre Festivalul IntenCity care va avea loc în perioada 28-30 iunie la Craiova.

De la ora 16:30, preotul Ștefan Bărbulescu, inspector Departamentul de Tineret și Catehizare al Arhiepiscopiei Craiova, ne-a dat mai multe detalii despre Congresul Național al Tinerilor Ortodocși din Oltenia.
.
(w882)Realizator: Simona Mușuroi

18:30 Memoria locului

(reluare)

19:00 Tableta de sănătate

 
Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

publicat: marţi, 16 iulie 2024

Am urmărit o ediție "Vară pentru voi", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR 3. Emisiune realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Vor să își păstreze identitatea | VIDEO

Vor să își păstreze identitatea | VIDEO

publicat: luni, 15 iulie 2024

În Muntenegru există o comunitate mică de români, de aproximativ 300 de membri, care a ales să trăiască aici, dar fără a uita de țara-mamă, de ...

 Vară pentru voi: Record în România la boxul feminin | VIDEO

În ediția de luni, 15 iulie, de la ora 16.00, am vorbit despre rezultatele excelente la box feminin obținute de Sport Club Municipal Craiova.

 

#tvrcraiova