loader
Foto

Galerie foto

Festivalul de Teatru "Mereu tânăr"

În perioada 14-16 octombrie, Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman“ din Craiova organizează a doua ediţie a Festivalului de Teatru „Mereu tânăr“.

 

Telejurnal Regional TVR Craiova

Trupele de amatori, formate din actori trecuţi de a doua tinereţe, au reuşit să impresioneze publicul şi speră să obţină şi aprecierea juriului. Este, spun ei, modul prin care vor să transmită celorlalţi că talentul nu are vârstă.

Cele cinci trupe care participă la acest festival de teatru sunt din Craiova, București, Piatra Neamț și Lom din Bulgaria. Spectacolele de teatru se joacă pe scena Casei de Cultură a Studenților din Craiova iar intrarea la toate spectacolele este liberă.

0:00 Sport maxim (R)

( reluare) (Reluare)

1:00 Cântec și poveste

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova