loader
Foto

Galerie foto

Festivalul Banat 2021, distracția e maximă | VIDEO

Între 18-21 august a avut loc Festivalul Banat 2021, la Eibenthall, în Mehedinți.

 

Festivalul care aduce cel mai mare număr de turiști într-o singură zi în România este în plină desfășurare, la Eibenthall, în Mehedinți.

Este maraton muzical, pentru cei aproape 1500 de turiști veniți tocmai din Cehia, care se distrează la maxim, în timp ce berea curge în valuri. Bucuroși de oaspeți sunt și localnicii, care și-au vândut în aceste zile produsele tradiționale, este vorba de băuturi sau dulcețuri, preparate din fructe ecologice, crescute în grădinile lor sau culese din pădure.

O dată pe an, în luna august, timp de patru zile, micul sat de munte, Eibenthall, altfel liniștit, forfotește de numărul mare turiști. Doar în 2020 a lipsit distracția oprită de pandemie.

Anul acesta obișnuiții oaspeți cehi s-au întors în număr foarte mare și se bucură de bunătățile oferite de localnici. Băuturile preparate din fructe sunt la mare căutare. Încântați de un număr așa mare de turiști, localnicii s-au străduit cum să-i primească mai bine. Pe cei care și-au dorit, i-au găzduit în casele lor și au făcut și cele mai bune preparate tradiționale pentru ei. După o zi de plimbare în natură, cumpărături sau odihnă pentru nopțile muzicale maraton, turiștii se retrag spre seară la spectacolele organizate.

(w882)

Două scene îi așteaptă, cu trupe muzicale pe gustul fiecăruia. Festivalul Banat este abia la jumătate, așa că turiștii mai au la dispoziție două zile în care să se bucure de manifestare, pentru că vor fi încă două zile de surprize și distracție maximă.

14:00 Caravana TVR 3

(reluare )

15:30 Cap de afiș (R)

( reluare) (Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova