loader
Foto

Expoziție inedită la Centrul “Constantin Brâncuși”: “Mirabilis” | VIDEO

Recent, Centrul “Constantin Brâncuși” din cadrul Muzeului de Artă din Craiova a găzduit expoziția inedită intitulată “Mirabilis”. Expoziția de fotografie de portret se distinge printr-o conceptie originală, concentrându-se asupra aceleași personaje, dar explorându-le esența prin două modalități tehnice distincte.

 

Telejurnal Regional TVR Craiova

Prin intermediul acestor abordări contrastante, expoziția reușește să transpună atât atmosfera cât și trăirile variate ale subiectului, oferind publicului o experiență vizuală complexă.
.

.
Fiecare fotografie devine astfel un punct de plecare în explorarea emoțiilor și percepțiilor, evidențiind diversitatea umană în fața unui background comun.

“Mirabilis” nu este doar o simplă expoziție, ci și o reflecție asupra identității și a modului în care percepția noastră poate fi influențată de tehnica fotografică folosită. Într-o eră în care imaginea devine din ce în ce mai predominantă, această expoziție subliniază importanța nuanțelor și a contextului în interpretarea portretului, invitând vizitatorii să participe activ la acest dialog vizual.

Astfel, Centrul “Constantin Brâncuși” confirmă încă o dată rolul său esențial în promovarea artei contemporane, oferind un spațiu propice pentru inovație și experimentare. “Mirabilis” se prezintă drept o veritabilă celebrare a complexității umane, având potențialul de a provoca gândirea și emoția în rândul spectatorilor.

7:00 Serial românesc (R)

: ”Mușatinii” - ep.10 (Reluare)

8:00 Telejurnal TVR Craiova (R)

( reluare ) (Reluare)
 
Dezinteres pentru locurile de muncă vacante | VIDEO

Dezinteres pentru locurile de muncă vacante | VIDEO

publicat: miercuri, 16 octombrie 2024

Recent, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea a organizat o bursă a locurilor de muncă, destinată persoanelor aflate în ...

Expoziție inedită la Centrul “Constantin Brâncuși”: “Mirabilis” | VIDEO

Recent, Centrul “Constantin Brâncuși” din cadrul Muzeului de Artă din Craiova a găzduit expoziția inedită intitulată “Mirabilis”. Expoziția de ...

Pe data de 14 octombrie, de la ora 17:30, TVR Craiova va difuza o premieră remarcabilă, intitulată „Lumea de aproape”.

 

#tvrcraiova