Expozitia Împreună pentru Cumințenia Pământului la "Oltenia la zi"
joi, 09 iunie 2016
Joi, 9 iunie, de la ora 17:00, în direct la TVR Craiova și TVR 3, am discutat despre expoziția "Împreună pentru Cumințenia Pământului" cu Vasile Fuiorea - președintele UAPR Gorj.
Oltenia la zi - TVR Craiova
Oltenia la zi - TVR Craiova
Oltenia la zi - TVR Craiova
Oltenia la zi - TVR Craiova

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Uniunea Artiștilor Plastici din România Filială Gorj a organizat expoziția "Împreună pentru Cumințenia Pământului". Lucrările de pictură, sculptură și grafică au fost oferite spre vânzare, iar banii vor fi donați subscripției publice a Ministerului Culturii pentru achiziția operei brâncușiene. Detalii despre acest eveniment vom afla de la președintele UAPR Gorj, Vasile Fuiorea, invitat în ediția de joi 9 iunie a emisiunii Oltenia la zi în direct de la ora 17.00.

În partea a doua a emisiunii vom vorbi despre proiectul social "Copii cu copii" al studenților de la Masterul Dezvoltare Comunitară și integrare europeană al Facultății de Științe Sociale din cadrul Universității din Craiova. Masteranzii au finalizat cercetarea pe bază de interviu a 20 de mame minore din Dolj pentru a identifica nevoile acestora și măsurile de intervenție socială.