loader
Foto

Eugen Măcinic, o nouă expoziție | VIDEO

Pictorul sebeşan Eugen Măcinic a revenit la Râmnicu Vâlcea, în prima lună de primăvară, cu o nouă expoziţie personală. Lucrările realizate în tehnica acuarelei reţin privirile şi atenţia iubitorilor de frumos cu peisaje din Transilvania de poveste.

 

Intitulată „Vibraţii Cromatice”, expoziţia semnată de Eugen Măcinic este a treia pe care pictorul o organizează la Râmnicu Vâlcea.

Lucrările expuse pe simezele Galeriei Artex dovedesc încă o dată că artistul sebeşan empatizează într-un mod cu totul aparte cu natura. Acesta a reuşit să surprindă în tablourile sale bucuria şi să aducă în atenţia iubitorilor de frumos peisaje din toată zona Ardealului. Toate lucrările au fost realizate în ultimul an, în ciuda contextului epidemiologic complicat care ne marchează existenţa.

7:00 Satul meu

- simulcast TVR 3

8:00 Spirit și credință

(reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova