loader
Foto

„Educație 9”: Beneficii ale studiului limbii japoneze | VIDEO

Ediția emisiunii „Educație 9” de luni, 12 februarie, ora 19:00, în direct, la TVR Craiova, vă aduce informații despre unde și cum se învață limba japoneză în Craiova, dar și despre o formă nouă de autism, indusă de tehnologia în exces.

 

Loredana Berneanu
Educație 9

Astăzi, la Educație 9, vedem unde și cum se învață limba japoneză în Craiova.

Cum dezvoltă această limbă grea și melodioasă creierul, dar și dacă perseverența este suficientă pentru a înțelege tainele graiului și culturii asiatice, ne vor explica profesorul Bogdan Ștefan și cursanții săi, Iris Marancea și Adrian Mihai.

De asemenea, la Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu”, au început înscrierile pentru admitere. Care sunt condițiile și până când se mai pot înregistra elevii, ne va spune purtătorul de cuvânt al colegiului, Ioana Lădaru.

Campania TVR Craiova de conștientizare a autismului continuă, iar Monica Dobre ne vorbește despre semnele la care trebuie să fie atenți părinții, dar și despre o formă nouă de autism, indusă de tehnologia în exces.

Moderator și realizator: Loredana Berneanu

17:30 Lumea de aproape

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 
Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

publicat: marţi, 16 iulie 2024

Am urmărit o ediție "Vară pentru voi", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR 3. Emisiune realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Vor să își păstreze identitatea | VIDEO

Vor să își păstreze identitatea | VIDEO

publicat: luni, 15 iulie 2024

În Muntenegru există o comunitate mică de români, de aproximativ 300 de membri, care a ales să trăiască aici, dar fără a uita de țara-mamă, de ...

 Vară pentru voi: Record în România la boxul feminin | VIDEO

În ediția de luni, 15 iulie, de la ora 16.00, am vorbit despre rezultatele excelente la box feminin obținute de Sport Club Municipal Craiova.

 

#tvrcraiova