loader
Foto

"Educație 9", în direct la TVR Craiova

Dacă e luni, de la ora 19.00, este emisiunea  #Educatie9 , în direct la TVR Craiova, live pe paginile de Facebook și YouTube ale TVR Craiova.

 

Simona Mușuroi
Educație 9

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport - UCV este în elita antreprenoriatului european. Primim detalii de la prof. univ. dr. @Germina Cosma - director Departamentul de Teorie și Metodică a Activităților Motrice și drd. Andreea Albina - FEFS.

(w882)

Carmen Pascu - director Palatul Copiilor Craiova vine împreună cu elevii Alexandra Militaru și Sorin Brad, care sunt pasionați de dansurile populare, pentru a ne prezenta noutățile legate de Festivalul - Concurs de Folclor pentru Copii și Tineret "Maria Tănase".
.
(w882)
.
Prin Skype, discutăm cu Laura Felea - director Palatul Copiilor Tulcea și Corina Cotea - director Palatul Copiilor Alba Iulia, care vor participa la cea a XV-a ediție de la Craiova.
.
Realizator și moderator: Simona Ștefania Mușuroi

 

 

12:00 Cântec și poveste

(reluare)

13:00 Tableta de sănătate

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova