loader
Foto

„Educație 9”: Examenul diferențiat de bacalaureat | VIDEO

Ediția emisiunii „Educație 9”, difuzată în direct pe TVR Craiova, luni, 29 ianuarie de la ora 19.00, ne-a informat despre despre examenul diferențiat de bacalaureat și necesitatea implementării lui în legislația românească.

 

Loredana Berneanu
Educație 9

Astăzi, la Educație 9, aflăm cum poate fi afectat Liceul Tehnologic Special „Beethoven” din Craiova de ordinul de ministru care interzice organizarea examenelor de liceu în cadrul instituțiilor care au promovabilitate 0 la bacalaureat.

Ce înseamnă examenul diferențiat de bacalaureat și cât de urgentă este implementarea lui în legislația românească, pentru o integrare sănătoasă și eficientă a persoanelor cu deficiențe de auz, care sunt pârghiile pe care le poate folosi inspectoratul, pentru a sprijini acest liceu- sunt câteva întrebări la care ne vor răspunde managerul Liceului Tehnologic Special Beethoven, Daniela Stanciu, și inspectorul general al Inspectoratului Dolj, Daniel Ion.

De asemenea, Adriana Săftoiu, inițiatoarea legii privind recunoașterea limbajului semnelor ca limbă maternă pentru persoanele cu deficiențe de auz ni se va alătura prin legătură telefonică.

Realizator și moderator: Loredana Berneanu

 

14:00 Lumea de aproape

: Confesiunea - partea I (reluare )

14:30 Lumea de aproape

: Confesiunea - partea a II-a (reluare ) partea a II-a II
 
Emisiuni speciale la TVR Craiova cu ocazia Sărbătorii de Paști

Sâmbătă seara, la "Lumea de Aproape", vizităm un schit ortodox din județul Vâlcea, ascuns în mijlocul pădurii, și aflăm cum să ne împodobim casa ...

Libertate pe două roți | VIDEO

Libertate pe două roți | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Motociclismul este un fenomen în creștere în România.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvrcraiova