loader
Foto

„Educație 9”: Examenul diferențiat de bacalaureat | VIDEO

Ediția emisiunii „Educație 9”, difuzată în direct pe TVR Craiova, luni, 29 ianuarie de la ora 19.00, ne-a informat despre despre examenul diferențiat de bacalaureat și necesitatea implementării lui în legislația românească.

 

Loredana Berneanu
Educație 9

Astăzi, la Educație 9, aflăm cum poate fi afectat Liceul Tehnologic Special „Beethoven” din Craiova de ordinul de ministru care interzice organizarea examenelor de liceu în cadrul instituțiilor care au promovabilitate 0 la bacalaureat.

Ce înseamnă examenul diferențiat de bacalaureat și cât de urgentă este implementarea lui în legislația românească, pentru o integrare sănătoasă și eficientă a persoanelor cu deficiențe de auz, care sunt pârghiile pe care le poate folosi inspectoratul, pentru a sprijini acest liceu- sunt câteva întrebări la care ne vor răspunde managerul Liceului Tehnologic Special Beethoven, Daniela Stanciu, și inspectorul general al Inspectoratului Dolj, Daniel Ion.

De asemenea, Adriana Săftoiu, inițiatoarea legii privind recunoașterea limbajului semnelor ca limbă maternă pentru persoanele cu deficiențe de auz ni se va alătura prin legătură telefonică.

Realizator și moderator: Loredana Berneanu

 

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova