loader
Foto

„Educație 9”: De vorbă cu copiii de excepție

Luni, 22 ianuarie, de la ora 19.00, în direct, la TVR Craiova, Loredana Berneanu vă prezintă copii remarcabili, care construiesc România de mâine.

 

Loredana Berneanu
Educație 9

Așa cum v-am obișnuit, la „Educație 9”, promovăm copii de excepție, din generația căreia nu ne este teamă să-i înmânăm cheia viitorului, frâiele conducerii unei societăți prea adesea cu impulsuri pesimiste, împovărate cu un timp al tranziției între comunism și democrație.

Purtătorul de cuvânt al Colegiului Militar Tudor Vladimirescu, Ioana Lădaru, vine însoțită de caporal Ion-Dumitru Popescu și de Ștefania Ana Maria Stănulescu. Împreună le vom afla povestea de viață și de școală bine făcută.

De asemenea, Daria Moanță, elevă în clasa a X-a, la Liceul Teoretic Mihai Viteazul din Caracal, ajunge la „Educaţie 9” să ne povestească despre pasiunea sa și despre cum se împacă matematica, biologia şi chimia cu muzica populară.

***

Realizator și moderator: Loredana Berneanu

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova