loader
Foto

„Educație 9”: De vorbă cu copiii de excepție

Luni, 22 ianuarie, de la ora 19.00, în direct, la TVR Craiova, Loredana Berneanu vă prezintă copii remarcabili, care construiesc România de mâine.

 

Loredana Berneanu
Educație 9

Așa cum v-am obișnuit, la „Educație 9”, promovăm copii de excepție, din generația căreia nu ne este teamă să-i înmânăm cheia viitorului, frâiele conducerii unei societăți prea adesea cu impulsuri pesimiste, împovărate cu un timp al tranziției între comunism și democrație.

Purtătorul de cuvânt al Colegiului Militar Tudor Vladimirescu, Ioana Lădaru, vine însoțită de caporal Ion-Dumitru Popescu și de Ștefania Ana Maria Stănulescu. Împreună le vom afla povestea de viață și de școală bine făcută.

De asemenea, Daria Moanță, elevă în clasa a X-a, la Liceul Teoretic Mihai Viteazul din Caracal, ajunge la „Educaţie 9” să ne povestească despre pasiunea sa și despre cum se împacă matematica, biologia şi chimia cu muzica populară.

***

Realizator și moderator: Loredana Berneanu

12:00 Cântec și poveste (R)

( reluare) (Reluare)

13:00 Cap de afiș (R)

: Transalpina RockFest - partea 2 (Reluare)
 
Emisiuni speciale la TVR Craiova cu ocazia Sărbătorii de Paști

Sâmbătă seara, la "Lumea de Aproape", vizităm un schit ortodox din județul Vâlcea, ascuns în mijlocul pădurii, și aflăm cum să ne împodobim casa ...

Libertate pe două roți | VIDEO

Libertate pe două roți | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Motociclismul este un fenomen în creștere în România.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvrcraiova