Educația pozitivă a copiilor de astăzi
luni, 06 aprilie 2015
Marţi, 7 aprilie, de la ora 19:00, în direct la TVR Craiova şi TVR 3, în cadrul emisiunii "Tableta de sănătate", am stat de vorbă cu doctorul psihoterapeut Gina Chiriac despre educaţia pozitivă a copiilor de astăzi.
Tableta de sanatate - TVR Craiova

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Invitată în platoul TVR Craiova, dr.Gina Chiriac - psihoterapeut, preşedinte Asociația Română de Psihoterapie Integrativă ne-a vorbit despre educația copiilor în secolul informației.

"Niciodată în istoria omenirii la copii nu au ajuns atât de multe informații fără să treacă mai întâi prin filtrul unui educator adult. Majoritatea copiilor se află sub influența colegilor și a mediului virtual care le transmit mesaje comportamentale. Copiii au nevoie de modele pozitive adecvate stadiului de dezvoltare psihologică și emoțională în care cresc. Inteligența noastră emoțională și relatioanala ca și părinți, educatori, influențează creșterea copiilor, determină orientarea lor, stabilirea granițelor și atingerea scopurilor pe care copiii noștri și le propun în viață." "Răspunsuri psihoterapeutice pentru fiecare zi" - Gina Chiriac

***

Emisiunea Tableta de sănătate” poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!