loader
Foto

Galerie foto

Divanul Degustătorilor de Film

Mircea Dinescu a deschis în seara de marți, 26 august, "Divanul Degustătorilor de Film şi Artă Culinară" în gara fluvială alături de cvartetul "Armonia" al Filarmonicii Oltenia.

 

Telejurnal Regional TVR Craiova

Filme, degustări de vinuri şi spectacole culinare în Portul Cultural Cetate. Timp de 6 zile aici se desfăşoară Divanul Degustătorilor de Film şi Artă Culinară, festival aflat la a 5 a ediţie. Evenimentul din acest an are ca temă "Eroi şi antieroi în filmul balcanic" şi cuprinde 63 de proiecţii de film.

În prima seară a festivalului a rulat filmul bulgăresc "Corpul de reacție rapidă 2" o comedie de succes în Bulgaria în acest an. La eveniment au participat regizorul bulgar Stanislav Doncev și mai mulți actori din România și Bulgaria.

 

20:00 Serial românesc (R)

: ”Toate pânzele sus”- ep.1 (Reluare)

21:00 Cântec și poveste

 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova