loader
Foto

Galerie foto

Discutăm despre vertij la "Tableta de sănătate"

Marţi, 03 martie, de la ora 19:00, în transmisiune directă, la TVR Craiova şi TVR 3 am discutat despre vertij  cu dr. Ioana Alexandra Vodă - medic primar ORL.

 

RAMONA SĂSEANU
Tableta de sănătate

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Invitata Ramonei Săseanu, în platoul emisiunii Tableta de sănătate a fost dr. IOANA ALEXANDRA VODĂ - medic primar ORL, membru al Societății Internaționale de Otoneurologie din Paris.

În cadrul acestei ediții am discutat despre vertij, amețeală sau instabilitate, afecțiuni provenite din sfera ORL.

In cateva clipe, ne fuge pamantul de sub picioare. Lumea isi pierde conturul si culorile se amesteca. Frica se instaleaza pe loc. Senzatia ca realitatea ne scapa de sub control. Un simptom cu care se confrunta milioane de oameni.

In ultima vreme, oamenii se plang tot mai des ca au stari inexplicabile de pierdere a echilibrului. Mai concret: ameteli. Si nu numai in Romania. In Germania, de exemplu, fenomenul a dus la aparitia unor ambulante speciale, care se deplaseaza la domiciliul pacientilor. Care sunt cauzele acestor probleme de echilibru aţi aflat de la Dr. Ioana Alexandra Voda marți, 03 martie, de la ora 19:00 la TVR Craiova și TVR3.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS șAndroid!


14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova