loader
Foto

Discutăm despre Osteopatie la "Tableta de sănătate"

Marți, 15 aprilie, de la ora 19:00, la TVR Craiova și TVR3 vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Tableta de sănătate" cu Ramona Moroșanu.

 

RAMONA SĂSEANU
Tableta de sănătate

În cadrul acestei edițiivom dicuta despre osteopatie, o terapie care, prin intermediul unor manevre precise, încearcă să redea mobilitatea care lipseşte anumitor părti ale corpului.

Osteopatia este o metodă modernă de diagnostic și tratament utilizată pentru depistarea tulburărilor patologice ale biomecanicii corpului, organelor și țesuturilor, cu tehnici manuale blânde și de mare rafinament.

Medicul osteopat acționează manual asupra structurilor craniului, coloanei, coastelor, bazinului, sacrului, articulațiilor, aparatului musculo-ligamentar și fascial, asupra organelor interne cu scopul de a îndepărta disfuncțiile identificate din respectivele structuri și a restabili mobilitatea lor.

Invitatul Ramonei în studioul TVR Craiova va fi doctorul Lucian Călăpăreanu - kinetoterapeut.

--------------

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS șAndroid!


5:30 România în bucate

(reluare)

6:00 Sport maxim

(reluare)
 
Gestionarea emoțiilor în perioada examenelor | VIDEO

Joi, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a așteptat cu o nouă ediție a emisiunii "Vară pentru voi"!

Operele lui Brâncuși, în Patrimoniul UNESCO | VIDEO

Duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, pe TVR Craiova și TVR3, vă invităm să urmăriți o transmisiune directă din Târgu Jiu. Mai multe trupe de ...

"Educație 9", la TVR Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 23 iulie 2024

În fiecare luni, de la ora 13:00, emisiunea Educație 9, de la TVR Craiova.

 

#tvrcraiova