loader
Foto

Discutăm despre Osteopatie la "Tableta de sănătate"

Marți, 15 aprilie, de la ora 19:00, la TVR Craiova și TVR3 vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Tableta de sănătate" cu Ramona Moroșanu.

 

RAMONA SĂSEANU
Tableta de sănătate

În cadrul acestei edițiivom dicuta despre osteopatie, o terapie care, prin intermediul unor manevre precise, încearcă să redea mobilitatea care lipseşte anumitor părti ale corpului.

Osteopatia este o metodă modernă de diagnostic și tratament utilizată pentru depistarea tulburărilor patologice ale biomecanicii corpului, organelor și țesuturilor, cu tehnici manuale blânde și de mare rafinament.

Medicul osteopat acționează manual asupra structurilor craniului, coloanei, coastelor, bazinului, sacrului, articulațiilor, aparatului musculo-ligamentar și fascial, asupra organelor interne cu scopul de a îndepărta disfuncțiile identificate din respectivele structuri și a restabili mobilitatea lor.

Invitatul Ramonei în studioul TVR Craiova va fi doctorul Lucian Călăpăreanu - kinetoterapeut.

--------------

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS șAndroid!


13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova