loader
Foto

Discutăm despre legendele contemporane, “Cu cărţile pe faţă”

Joi, 31 octombrie 2013, începând cu ora 19:00 pe TVR Craiova şi sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 23:00 pe TVR3 vă aşteptăm la o nouă ediţie “Cu cărţile pe faţă” alături de  antropologul Nicolae Panea şi critic literar Gabriel Cosoveanu.

 

Cu cărțile pe față

Legendele contemporane - simple mituri urbane sau adevăruri distorsionate?  Alături de cei doi invitați vom încerca să descoperim ce sunt legendele urbane, această formă nouă de folclor indusă de mutarea unor segmente largi de populație din mediul rural în cel urban.

Întrebările cheie sunt: cum se nasc aceste legende, cum se răspândesc și, mai ales, care este valoarea lor pentru antropologie și literatură?

3:30 Tableta de sănătate

(reluare)

4:30 Cap de afiș

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova