loader
Foto

Detalii despre finala Eurovision aflați miercuri la "Regional Cafe"

Miercuri, 4 martie, de la ora 08:00, la TVR 3, TVR Craiova şi online pe TVRplus.ro vă dăm din nou deşteptarea din Oltenia la o nouă ediţie "Regional Cafe" dedicată finalei Eurovision din Craiova.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
Regional Cafe

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Dacă e miercuri, atunci vă invităm la o nouă ediţie "Regional Cafe", în direct din Oltenia, cu premii oferite de Diverta.

Ultimele noutăți despre finala Eurovision, din 8 martie, transmisă în direct din Sală Polivalentă Craiova, pe TVR1 şi TVR HD, de la ora 20.30, ni le oferă Lia Olguța Vasilescu - primarul municipiului Craiova și Iurie Moroianu - scenograf.

În final emisiunii, Cătălin Safta - antrenor și vicepreședinte C.D.S. Katamis, însoțit de Alin Radu și Daria Andronache, ne invită la dans.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova