Despre ultimele evenimente din Craiova la “Regionalia”
miercuri, 06 noiembrie 2013
În ediția de joi, 7 noiembrie 2013, a emisiunii Regionalia aflăm detalii legate de cele mai noi destinații de zbor ale Aeroportului din Craiova, noua campanie lansata de World Vison dar și despre deschiderea activității Centrului Cultural Multifuncțional din Craiova.
Regionalia - TVR Craiova
Alte legături
DANA PREDA REGIONALIA

De la Craiova spre Londra

Din 29 octombrie, de două ori pe săptămâna, marțea și sâmbăta, o companie low-cost operează zboruri Craiova - Londra pe Aeroportul din Craiova.

Procesul de modernizarea Aeroportului din Craiova continuă. Consiliul Județean Dolj va aloca 24 de milioane de euro pentru lucrări la infrastructura aeroportului, care va deveni rezervă pentru Otopeni.

Despre viitoare destinații de zbor și nu numai, vom discuta cu Mircea Dumitru, directorul Aeroportul Internațional din Craiova

Donatori de viitor

World Vision a lansat o nouă campanie pentru sprijinirea copiilor defavorizați. Se caută sponsori care prin donații de 2 lei pe zi pot alege un copil defavorizat pentru susținerea lui, o perioadă cât mai mare, în continuarea studiilor și acoperirea nevoilor din familie.

Invitații nostril pe acest subiect sunt  Cristiana Vienescu - World Vision Dolj și Luiza Stănescu - donator de viitor.

Zilele filmului românesc la Craiova

9 producții cinematografice românești vor deschide activitatea culturală a Centrului Multifuncțional Romanești din Craiova în zilele de 8, 9 și 10 noiembrie. Autoritățile locale din Craiova aduc în față craiovenilor filme precum Poziția Copilului", A–ccident" După dealuri" , filme premiate internațional care au confirmat încă o data valoarea cinematografiei românești din ultimii ani.

Mai multe detalii legate de acest eveniment vom afla de la Ionuț Pârvulescu – purtător de cuvânt al Primăriei Craiova

 

Toate acestea joi, 07 noiembrie 2013, de la ora 17:00, pe TVR Craiova și pe TVR 3