loader
Foto

Galerie foto

Despre TVR Craiova

Studioul TVR Craiova a fost înființat pe 16 mai 1996, însă a început să emită efectiv la 1 decembrie 1998. În prezent, postul are emisie proprie de 24 de ore și acoperă întreaga zonă a Olteniei și județele Argeș și Teleorman, cu o populație de aproximativ 2.800.000 de locuitori.

 

Canalul TVR Craiova este preluat în sistem must carry de toate societățile de cablu și este prezent și în mediul online prin canalele de Youtube, Facebook, site sau Instagram și Tiktok, și cu producții specifice.

În fiecare an derulăm campanii sociale, editoriale, umanitare, importante pentru comunitate, alături de parteneri reprezentativi din domeniile de business, administrativ sau ONG-uri.

Suntem coproducător al unor festivaluri și evenimente de anvergură din zona de sud a țării, promovăm în cadrul producțiilor noastre valorile și artiștii locali, redăm specificul, autenticul și diversitatea zonei.

Câteva dintre proiectele cu care ne mândrim: “100% sută oltenesc”, “Împreună în sprijinul refugiaților – campanie de ajutorare a refugiaților din Ucraina”, “Drogurile ucid”, “Semifinala Eurovision 2018”, “Împreună dăruim bucurie!”, “Finala Eurovision 2015”, “Digul inimilor”, etc.

Producțiile TVR Craiova au fost răsplătite de-a lungul anilor cu numeroase premii pentru reportaje, documentare, emisiuni turistice sau emisiuni gastronomice.

 

 


19:00 Tableta de sănătate

20:00 Serial românesc (R)

: ”Detectiv fără voie” - ep.8 (Reluare)
 
Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

Fizica pe înțelesul tuturor | VIDEO

publicat: marţi, 16 iulie 2024

Am urmărit o ediție "Vară pentru voi", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR 3. Emisiune realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Vor să își păstreze identitatea | VIDEO

Vor să își păstreze identitatea | VIDEO

publicat: luni, 15 iulie 2024

În Muntenegru există o comunitate mică de români, de aproximativ 300 de membri, care a ales să trăiască aici, dar fără a uita de țara-mamă, de ...

 Vară pentru voi: Record în România la boxul feminin | VIDEO

În ediția de luni, 15 iulie, de la ora 16.00, am vorbit despre rezultatele excelente la box feminin obținute de Sport Club Municipal Craiova.

 

#tvrcraiova